Over den Haag

Met het predicaat ‘De Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015’ en een kilometers lang strand in de achtertuin biedt Den Haag deze zomer het beste van twee werelden. Immers: de afstand van strandplezier naar het rijke culturele stadsleven is slechts tien minuten!

 

Overnachten in Den Haag

En na een dag vol nieuwe indrukken, afwisseling en veel beweging lonken een bad of een frisse douche en een comfortabel bed. Wat is het dan heerlijk om even rustig bij te komen na het Bevrijdingsfestival in je hotelkamer. Het Haagse hotelaanbod is superruim, in alle prijsklassen, van modern en comfortabel tot historisch met een verhaal, in de binnenstad en aan zee! Blijf je lekker slapen?

 

Onrdek Den Haag

Op het strand brandt ‘s morgens de zon op je huid. Op een terrasje in de binnenstad rust je ’s middags uit met een goed glas wijn in de hand. Verrast kijk je je ogen uit in de vele designwinkeltjes in het Hofkwartier of in de flagship stores rond de Grote Markt. Of ga je liever overdag cultuur snuiven in een van de musea en ’s avonds een culinaire smaakexplosie ondergaan van een vier-gangenmenu in de haven, smullen in een Oosters eettentje in Chinatown of met de hele familie pannenkoeken eten op de boulevard? In Den Haag gaat het allemaal samen. Ontdek het zelf!